Köpvillkor

Köpvillkor

FRAKT

De flesta av våra produkter finns alltid i lager och skickas inom 2 arbetsdagar. Vi skickar våra brev och paket med varubrev eller rekommenderat via Postnord.
Vi sänder world wide.

Fri frakt Sverige.
Frakt Europa: 9 €
Frakt USA: 12 USD
Frakt resten av världen: 12 USD

Vi reserverar oss för justeringar av fraktpriser i samband med eventuella prishöjningar.
Eventuell fraktkostnad återbetalas inte vid ej uthämtade brev/paket samt returer.

BYTEN & ÅNGERRÄTT

Ångerrätt och returrätt gäller i 14 dagar enligt konsumentskyddslagen. Ångerfristen räknas från den dag du mottagit produkten. Det innebär att dag 1 är den dag du blivit aviserad om att produkten finns för uthämtning på ditt postombud. Produkten ska vara oanvänd och returneras i sin originalförpackning för att återköpet ska gälla. Produkten ska vara oss tillhanda inom 14 dagar om du önskar byta din produkt eller ångra ditt köp. Bifoga ordernummer, namn och adress. Du står själv för din fraktkostnad vid retur och byten. Bytesrätten gäller ej specialbeställda produkter utöver ordinarie sortiment. Byten och returer hanteras inom 10 arbetsdagar.

Returadress: (för köp via www.emmaisraelsson.com)

EMMA ISRAELSSON
Box 195
645 23 STRÄNGNÄS

REKLAMATION

Vi garanterar att produkten är i perfekt skick när den levereras ifrån oss. Skulle produkten mot förmodan vara skadad vid mottagandet så kontakta oss omgående på info@emmaisraelsson.com

KEDJOR

EMMA ISRAELSSON ansvarar för fel som fanns på varan när du köpte den eller när den levererades till dig. EMMA ISRAELSSON är inte ansvarig för fel som du orsakat, till exempel om du inte har följt skötselanvisningar eller om du vanvårdat varan, tex. fastnat i något så kedjan gått av.
EMMA ISRAELSSON lämnar 2 månaders garanti på kedjorna. Garantin omfattar fabrikationsfel och gäller inte skador som är självförvållade.

MOMS & TULL

Svensk moms på 25% är inkluderat i priset för leverans i Sverige och EU. För leveranser utanför EU är mottagaren skyldig att betala eventuella tull- och momsavgifter i enlighet med landets regler.

PRISSÄTTNING

Priser på silver och guld ändras ständigt och vi reserverar oss därför för eventuella prisjusteringar på produkterna.

COPYRIGHT

EMMA ISRAELSSON äger all copyright till logotyper, design, bilder och texter på websidan. Våra villkor är i enlighet med svensk lagstiftning.

FORCE MAJEURE

EMMA ISRAELSSON ska i fall av Force Majeure bli befriad från ansvar från förpliktelser där omständigheterna beror på naturkatastrof, handling som infattar terrorism, sabotage, krig, brand, blockad, avbrott som innebär omöjligt åtkomst av elektricitet eller internet service, ändring av lag eller likande situationer som ligger utöver EMMA ISRAELSSONS kontroll. Vid händelse av Force Majeure ska EMMA ISRAELSSON snarast möjligt meddela kunden.