KÖPVILLKOR FÖR EMMA ISRAELSSON

Köpvillkor

FRAKT

Beställningar som finns i lager skickas samma eller nästkommande arbetsdag. Vi skickar våra brev och paket med varubrev eller rekommenderat via Postnord och till ombud med DHL. Vi erbjuder fri frakt över 700 kr inom Sverige. Vi reserverar oss för justeringar av fraktpriser i samband med eventuella prishöjningar.

*Produkter med statusen "Beställningsvara" har en leveranstid på 3-4 veckor.

BYTEN & ÅNGERRÄTT

Ångerrätt och returrätt gäller i 30 dagar enligt konsumentskyddslagen. Ångerfristen räknas från den dag du mottagit produkten. Det innebär att dag 1 är den dag du blivit aviserad om att produkten finns för uthämtning på ditt postombud. Produkten ska vara i originalskick och returneras i sin originalförpackning för att återköpet ska gälla. Produkten ska vara oss tillhanda inom 30 dagar om du önskar returnera ditt köp. Du står själv för din fraktkostnad vid retur. Returrätten gäller ej specialbeställda produkter utöver ordinarie sortiment. Returer hanteras inom 5 arbetsdagar. Läs mer om hur du gör en retur r

För snabbare hantering och att minimera risken för att den vara du vill byta till säljer slut behöver du göra en retur på den vara du vill byta och lägga en ny beställning.

REKLAMATION

Produkten ska vara i perfekt skick när den levereras ifrån oss. Skulle produkten mot förmodan vara skadad eller om det är något annat fel på produkten vid mottagandet så kontakta oss inom 7 dagar på info@emmaisraelsson.com. Ange ditt ordernummer och vilken produkt det avser i mailet. Skicka med en bild på produkten/skadan.

KEDJOR

EMMA ISRAELSSON ansvarar för fel som fanns på varan när du köpte den eller när den levererades till dig. EMMA ISRAELSSON är inte ansvarig för fel som du orsakat, till exempel om du inte följt skötselanvisningarna (se här) eller om du vanvårdat varan, tex. fastnat i något så kedjan gått av.
EMMA ISRAELSSON lämnar 1 års garanti på kedjorna. Garantin omfattar fabrikationsfel och gäller inte skador som är självförvållade.

MOMS & TULL

Svensk moms på 25% är inkluderat i priset för leverans i Sverige och EU. För leveranser utanför EU är mottagaren skyldig att betala eventuella tull- och momsavgifter i enlighet med landets regler.

PRISSÄTTNING

Priser på silver och guld ändras ständigt och vi reserverar oss därför för eventuella prisjusteringar på produkterna.

COPYRIGHT

EMMA ISRAELSSON äger all copyright till logotyper, design, bilder och texter på websidan. Våra villkor är i enlighet med svensk lagstiftning.

FORCE MAJEURE

EMMA ISRAELSSON ska i fall av Force Majeure bli befriad från ansvar från förpliktelser där omständigheterna beror på naturkatastrof, handling som infattar terrorism, sabotage, krig, brand, blockad, avbrott som innebär omöjligt åtkomst av elektricitet eller internet service, ändring av lag eller likande situationer som ligger utöver EMMA ISRAELSSONS kontroll. Vid händelse av Force Majeure ska EMMA ISRAELSSON snarast möjligt meddela kunden.


För att handla på vår webbsida ska du vara 18 år eller äldre eller ha föräldrars godkännande. När du genomför ett köp godkänner du våra köpvillkor. 


Adress:
EMMA ISRAELSSON
Box 195
645 23 STRÄNGNÄS
+46 8 20 13 21

Org.no: 556835-4095