Så här gör du en retur av ett köp från Emma Israelsson Stockholm

Byten och returer


Så här gör du en retur

Ångerrätt och returrätt gäller i 30 dagar enligt konsumentskyddslagen och räknas från den dag du mottagit produkten. Det innebär att dag 1 är den dag produkten finns i din brevlåda eller du blivit aviserad om att produkten finns för uthämtning på ditt postombud. Vi har ingen ångerrätt eller öppet köp på presentkort. Ångerrätten gäller ej specialbeställda produkter utöver ordinarie sortiment.

  1. Produkten ska vara i originalskick för att returen ska gälla, dvs den ska inte ha använts mer än vad som krävs för att fastställa egenskaper och dess funktion. Klädesplagg får endast vara provat med etiketten fortfarande kvar och inte ha fläckar eller liknande.

  2. Anmäl din retur till oss under "Mina sidor/Logga in" så skickar vi en returetikett till dig via e-post inom 24 timmar (vardagar). Kolla din skräpkorg om du inte fått returetiketten inom 24 timmar. Kostnaden för returfrakt är 39 kronor och dras från ditt returbelopp.

  3. "Mina sidor/Logga in" finns i övre högra hörnet. Logga in med mailadress och valt lösenord. Det skapas automatiskt ett konto med den mailadress som användes vid beställningen. Har du inget lösenord, klicka på "Glömt lösenord" så får du en länk för att återställa/välja lösenord. Returen behöver skapas på det konto som köpet genomfördes på.

  4. Packa varan i originalförpackningen. Smycken ska ligga i zip-påsen den kom i, så den inte skadas i frakten. Om det är ett halsband, se till att kedjan är stängd. Skicka med följesedeln du fick med ditt paket och skriv ner vad du returnerar och orsak.

  5. Lämna in paketet hos ditt postombud. Behåll det inlämningskvitto du får till dess du fått din godkända returbekräftelse från oss.

  6. När vi tagit emot din retur återbetalar vi ditt köp minus returfrakten inom 5 arbetsdagar. Om du valt faktura via Klarna kan du själv pausa din faktura hos Klarna när du skickat din retur.

  7. När din retur är klar meddelar vi dig via mail.

  8. För att returen ska godkännas, behöver ovan steg följas. 


Returadress om du väljer att skicka utan vår returetikett:
(Endast för köp via www.emmaisraelsson.se. Observera att du själv är ansvarig för varan tills den ankommit till oss, samt själv står för returkostnaden).

EMMA ISRAELSSON
Box 195
645 23 STRÄNGNÄS

Om du har köpt en produkt hos någon av våra återförsäljare behöver retur och byte göras hos återförsäljaren.

 

Så här gör du ett byte

För snabbare hantering och att minimera risken för att den vara du vill byta till säljer slut behöver du göra en retur på den vara du vill byta och lägga en ny beställning.

 

Så här gör du en reklamation 

Produkten ska vara i perfekt skick när den levereras ifrån oss. Skulle produkten mot förmodan vara skadad eller om det är något annat fel på produkten vid mottagandet så kontakta oss inom 7 dagar på info@emmaisraelsson.com. Ange ditt ordernummer och vilken produkt det avser i mailet. Skicka med en bild på produkten/skadan så vi ser vad som hänt.