TO CONGO WITH LOVE | HALSBAND
Halsband matt berlock till kongo med kärlek välgörenhet
Charity, pmu, nobel pris, fred, Denis Mukwege, duva, emma israelsson
Välgörenhet, pmu, nobel pris, fred, Denis Mukwege, duva, emma israelsson
Välgörenhet, pmu, nobel pris, fred, Denis Mukwege, till kongo med kärlek
kedjelängder i cm
Halsband matt berlock till kongo med kärlek välgörenhet

TO CONGO WITH LOVE

995 kr
Storleksguide
Storleksguide
Antal: 
Spara som favorit

  •  Beställningar före kl.12 skickas samma dag
  •   Fri frakt över 700 kr. 
  •   Öppet köp 30 dagar.
  •   Enkel och säker betalning via Klarna. Få först, betala sen.
  •   Vacker ask och exklusivt kuvertfodral vid varje köp.
BESKRIVNING I DR Kongo är det idag farligare att vara kvinna än soldat. I konflikten, som bland annat handlar om landets naturtillgångar, har hundratusentals kvinnor och barn utsatts för sexuellt våld. Men det finns en plats som ger hopp till Kongos kvinnor - det svenskbyggda Panzi- sjukhuset utanför staden Bukavu. Där får de utsatta kvinnorna och barnen vård och behandling. Chef för arbetet är den världsberömde gynekologen Denis Mukwege, vinnare av NOBELS FREDSPRIS 2018. Tack vare sitt arbete för de utsatta kvinnorna har Panzi- sjukhuset och Denis Mukwege blivit världsberömt, men trots det hotas verksameten idag av en ansträngd ekonomi. Detta smycke är ett led i arbetet att samla in resurser till arbetet och sprida kunskap om situationen i DR Kongo. Tack för att du med detta smycke vill bära Kongo nära ditt hjärta - To Congo with love! Emma Israelsson gör detta utan någon som helst egen förtjänst. Vi donerar alla smycken med ett enda syfte: Att hjälpa så många patienter som möjligt.

Mått: Berlock 17 x 27 mm. Kedja 45 cm lång.

Material: Berlocken är i brons med matt yta. 18K Guldförgylld silverkedja

Halsbandet kan endast köpas via PMUs egen webbshop. 

KLICKA HÄR FÖR ATT KÖPA HALSBANDET
www.pmu.se

Artnr: congo
VÅRA MATERIAL Våra smycken är tillverkade i återvunna metaller; nickelfritt sterlingsilver, 18K guldförgylld mässing och 18K guld. Vi använder oss av högkvalitativa kubisk zirkonia (cz) och konfliktfria diamanter och ädelstenar.
GIVING BACK Alla våra smycken är välgörenhetssmycken. Vi skänker en stor del av våra intäkter till de välgörenhetsprojekt vi har nära samarbete med. När du får eller köper ett smycke från våra kollektioner är du med och ger till någon annan. Läs mer här.
Våra smycken tål att slitas på men samtliga äkta metaller kan reagera på yttre omständigheter som vatten och fukt, men även kemiska produkter som t.ex. klor parfym, hudlotion, medicin och kosttillskott. Läs om hur du tar hand om dina smycken på bästa sätt här
SKÖTSELRÅD

Andra köpte även

60
SILVER VENEZIA CHAIN
fr. 118 kr fr. 295 kr