Ring stor diamant ppg silver välgörenhet
Ring stor diamant ppg silver välgörenhet
Ring stor diamant ppg silver välgörenhet
PPG DIAMOND RING SILVER

PPG DIAMOND RING SILVER

1195 kr

Finns i dessa varianter:
PPG DIAMOND RING GOLD
PPG DIAMOND RING SILVER
Storleksguide
Storleksguide
Antal: 
Spara som favorit

  •   Beställningar före kl.12 skickas samma dag
  •   Fri frakt över 700 kr. 
  •   Öppet köp 14 dagar.
  •   Enkel och säker betalning via Klarna. Få först, betala sen.
  •   Vacker ask och exklusivt kuvertfodral vid varje köp.
BESKRIVNING Vi är stolta och glada över vårt fina samarbete med välgörenhetsorganisationen Project Playground som startades av H.K.H. Prinsessan Sofia och Frida Vesterberg. Diamantens design bär inspiration ifrån Project Playgrounds logotyp. En diamant utstrålar styrka, renhet och oändliga möjligheter precis som alla de barn och unga människor Project Playground stöttar genom sitt arbete.

Ringen är ett välgörenhetssamarbete där intäkterna oavkortat går till Project Playgrounds arbete. Ringen kan endast beställas från Project Playgrounds gåvoshop. Klicka på länken nedan för att komma dit.

Justerbar i storlek 16-19mm i sterling silver. Diamanten är 17x13mm
Ringen levereras i en vacker EMMA ISRAELSSON box.

Välkommen att vara en del av detta!
Artnr: ring121
VÅRA MATERIAL Våra smycken är tillverkade i återvunna metaller; nickelfritt sterlingsilver, 18K guldförgylld mässing och 18K guld. Vi använder oss av högkvalitativa kubisk zirkonia (cz) och konfliktfria diamanter och ädelstenar.
GIVING BACK Alla våra smycken är välgörenhetssmycken. Vi skänker en stor del av våra intäkter till de välgörenhetsprojekt vi har nära samarbete med. När du får eller köper ett smycke från våra kollektioner är du med och ger till någon annan. Läs mer här.
Våra smycken tål att slitas på men samtliga äkta metaller kan reagera på yttre omständigheter som vatten och fukt, men även kemiska produkter som t.ex. klor parfym, hudlotion, medicin och kosttillskott. Läs om hur du tar hand om dina smycken på bästa sätt här
SKÖTSELRÅD

Andra köpte även

50
SILVER VENEZIA CHAIN
fr. 148 kr fr. 295 kr