PUZZLE NECKLACE GOLD | HALSBAND
PUZZLE NECKLACE GOLD
PUZZLE NECKLACE GOLD
PUZZLE NECKLACE GOLD
PUZZLE NECKLACE GOLD i gruppen SHOP / HALSBAND hos EMMA ISRAELSSON (neck150)

PUZZLE NECKLACE GOLD


Finns i dessa varianter:
PUZZLE NECKLACE GOLD
PUZZLE NECKLACE SILVER
Storleksguide
Storleksguide
 
Antal: 
Spara som favorit

  •   Skickas inom 1-2 dagar
  •   Fri frakt över 700 kr
  •   Öppet köp till 31/1/2024
  •   Enkel och säker betalning via Klarna. Få varan först, betala sen.
  •   Vacker ask och exklusivt kuvertfodral vid varje köp

Kampanjvara

Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
BESKRIVNING Vi är stolta och glada över vårt fina samarbete med välgörenhetsorganisationen Project Playground som startades av H.K.H. Prinsessan Sofia och Frida Vesterberg. Diamantens design bär inspiration ifrån Project Playgrounds logotyp. En diamant utstrålar styrka, renhet och oändliga möjligheter precis som alla de barn och unga människor Project Playground stöttar genom sitt arbete.

Halsbandet är ett välgörenhetssamarbete där intäkterna oavkortat går till Project Playgrounds arbete. Beställ gärna direkt via Project Playgrounds gåvoshop här (går även att beställa direkt via oss).

En berlock i 18K guldförgylld mässing, på en kedja i 18K guldförgyllt silver. Berlocken kan pusslas ihop med ett annat Pusselhalsband och bildar då en helhet - en sluten cirkel, vår jord.

Mått: Berlocken är 25 (inkl.ring) x 14 mm, 45 cm lång kedja. 
Alla smycken levereras i en vacker ask inslagen i ett exklusivt kuvertfodral.

Välkommen att vara en del av detta!

Artnr: neck150
VÅRA MATERIAL Våra smycken är tillverkade i återvunna metaller; nickelfritt sterlingsilver, 18K guldförgylld mässing och 18K guld. Vi använder oss av högkvalitativa kubisk zirkonia (cz) och konfliktfria diamanter och ädelstenar.
GIVING BACK Alla våra smycken är välgörenhetssmycken. Vi skänker en stor del av våra intäkter till de välgörenhetsprojekt vi har nära samarbete med. När du får eller köper ett smycke från våra kollektioner är du med och ger till någon annan. Läs mer här.
Våra smycken tål att slitas på men samtliga äkta metaller kan reagera på yttre omständigheter som vatten och fukt, men även kemiska produkter som t.ex. klor parfym, hudlotion, medicin och kosttillskott. Läs om hur du tar hand om dina smycken på bästa sätt här
SKÖTSELRÅD

Andra produkter

Andra köpte även